HEOS draadloze audio

Een draadloos muziek systeem dat je de controle geeft over al je muziek, overal in je huis.

HEOS draadloze audio

PRACHTIGE AUDIOWEERGAVE,­ SAMEN OF APART.

Samen of apart, deze stijlvolle en krachtige draadloze speakers leveren een pure en precieze audioweergave. Groepeer en synchroniseer het geluid voor een optimale kamervullende muziekweergave.
denon-heos-homecinema-2-770x430De HEOS HomeCinema bestaat uit een draadloze subwoofer en soundbar. De soundbar is voorzien van twee 2″x5″ precisiedrivers die de hogere bas- en middentonen weergeven. Daarnaast geven twee koepeltweeters van 20 mm het gehele hogetonenbereik weer, met een respons tot 20 kHz. Het apparaat heeft een HDMI-ingang en -uitgang (met Audio Return Channel) en Dolby Digital, Dolby Digital Plus en DTS-decoders. Dankzij de leerfunctie van de afstandsbediening van de tv is het apparaat eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Geniet tot 31 december 2016 van een uitzonderlijke promotie op deze set. Koop of bestel de set nu voor €599


heos-7HEOS 7

Vult de grootste Ruimtes

Het beste van het beste. Voor de ultieme draadloze-speaker-prestaties. Perfect voor feestjes.

 

 

 

 

 

heos-5


HEOS 5

Voor Middelgrote tot Grote Ruimtes

De grote alleskunner. Geweldige basweergave in een discrete en verfijnde vorm. Ideaal voor elke bijeenkomst, op elk moment.

 

 

 

 

 

 

heos_3-438x297_new

HEOS 3

Voor Kleine tot Middelgrote Ruimtes

Start de muziek. Alle functies en de kwaliteit van HEOS in een compact, flexibel draadloos speakersysteem. Liggend, staand: de luidsprekers zijn overal op hun plek.

 

 

 

heos-1v2newHEOS 1

Voor Kleine tot Middelgrote Kamers

De compacte behuizing van deze draadloze speakers is vochtbestending, waardoor een HEOS 1 ideal is voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

 

 

 

 

Voor de HEOS1 is het mogelijk deze uit te breiden met een GO-PACK. Een oplaadbare batterij om uw HEOS1 overal te gebruiken, ook waar geen stroom beschikbaar is.

denon-heos-1-go-pack-black

Geniet nu van een uitzonderlijke promotie tot en met 31 december 2016. Klik hier voor meer informatie.