STAUB actie

De keramische ovenschalen uit het gamma ancient colours van Ceramic by Staub zijn stapelbaar en laten zich overzichtelijk opbergen. De grote handgrepen liggen comfortabel in de hand en bieden een stevige houvast. De extra gladde bodem voorkomt krassen op uw aanrecht of tafel. De ovenschalen voor deze actie zijn beschikbaar in ancient grey, ancient turquoise […]

STAUB actie

De keramische ovenschalen uit het gamma ancient colours van Ceramic by Staub zijn stapelbaar en laten zich overzichtelijk opbergen. De grote handgrepen liggen comfortabel in de hand en bieden een stevige houvast. De extra gladde bodem voorkomt krassen op uw aanrecht of tafel. De ovenschalen voor deze actie zijn beschikbaar in ancient grey, ancient turquoise & ivoor. Combineer verschillende afmetingen en kleuren!

Koop nu deze geselecteerde ovenschalen met 40% korting. Knip hiervoor de onderstaande bon uit en kom naar de winkel waar u de ovenschalen meteen kan mee nemen. Er is keuze uit verschillende kleuren, allen uit het ‘ancient colours’ gamma van STAUB.

Onderstaande kleuren zijn beschikbaar, telkens in de afmetingen:
20×16 cm
27×20 cm
34×24 cm

Ancient turquoise

Ancient grey

Ancient white