Gezonde zetels en matrassen

Huisstofmijten zijn belangrijke verwekkers van allergische reacties in onze woning. Je vindt ze vaak op plaatsen waar stof zich kan verzamelen, zoals matrassen, gordijnen en tapijten. Huisstofmijten zijn niet met het blote oog te zien. Het is normaal dat er in je woning huisstofmijten aanwezig zijn, maar met het nieuwe DOMO powerbrush verlaagt u aanzienlijk […]

Gezonde zetels en matrassen

Huisstofmijten zijn belangrijke verwekkers van allergische reacties in onze woning. Je vindt ze vaak op plaatsen waar stof zich kan verzamelen, zoals matrassen, gordijnen en tapijten. Huisstofmijten zijn niet met het blote oog te zien. Het is normaal dat er in je woning huisstofmijten aanwezig zijn, maar met het nieuwe DOMO powerbrush verlaagt u aanzienlijk de bacteriën die terug te vinden zijn in stoffen zetels, stoelen, matrassen,… Maar ook kruimels, haren, huidschilfers en wat er nog te vinden is wat niets met het oog waarneembaar is. Dit door middel van het ingebouwde UV-licht. Naast deze functie kan u dit toestel ook als stofzuiger gebruiken en heeft de powerbrush een klop functie om de vastzittende deeltjes los te maken.

De nieuwe DOMO Powerbrush is vanaf nu te koop bij uw exellente vakman, Luc Peetermans. Uiteraard staan wij in de winkel klaar om u het toestel uitgebreid voor te stellen. Spring gerust binnen en kom dit revolutionaire nieuwe product ontdekken. U zal versteld staan van de mogelijkheden en tevreden van het resultaat.