TV, Audio & Multimedia

Entertainment! Zo dynamisch als het leven zelf test.

TV, Audio & Multimedia

De Televisiewereld is steeds in beweging, de Audiowereld ondergaat heel wat veranderingen en Multimedia staat helemaal niet stil.

Televisie

Op televisiegebied dachten we dat we met de vlakke schermen alles bereikt hadden, doch niets is minder waar. Na de standaard beelddefinitie ontdekten we hoge definitie televisie, led technologie en kort daarna ook ultra hoge definitie televisie of 4K en Oled. Elk jaar gooien de fabrikanten er een aantal nieuwe namen bovenop. Wij, als vakhandel geven u graag verdere uitleg en overlopen eveneens welke features uw nieuwe televisie zeker moet hebben.

 

Audio en Multimedia

De tijd van de ketens met cassettespeler is al een hele tijd gedaan. We hebben de komst van de MP3 speler en het succes van de IPod leren kennen en zo werden onze muziekcollecties in een speedtempo gedigitaliseerd. Ondertussen hebben we heel wat mogelijke systemen zoals dockingstations op microketens en draadloze audio streaming. We hebben voor u een aantal van deze systemen in demonstratie gezet zodat we samen de vele mogelijkheden kunnen overlopen en visualiseren.

Met de multi-room systemen heb je steeds je eigen muziek in elke kamer. Je verbindt de speakers met je Wi-Fi in huis en je speelt de gewenste songs, radiostations en veel meer af met de app op jouw smartphone.  “BEKIJKEN

Al deze nieuwe mogelijkheden doen ons bijna vergeten dat ” PURE HIFI” ook nog steeds bestaat. Welke klank is er beter en gedetailleerder dan spelen met een stel hoogwaardige luidsprekers en een goede versterker. Ook deze wereld staat niet stil. Combinaties van hoogwaardige hifi met draadloze (wifi en bluethooth) systemen kennen voor ons weinig geheimen en we willen deze kennis graag met u delen.

Kleinere toestellen zoals klokradio, draagbare toestellen, bluetooth audio, streamingtoestellen of hoofdtelefoons ontbreken natuurlijk niet in ons gamma. U vindt ze allemaal onder onze knop “audio“.