SONOS nieuws

Beam, onze compacte krachtpatser

SONOS nieuws

De slimme, compacte soundbar voor uw TV

Vandaag introduceerden we Sonos Beam, onze nieuwste toevoeging aan het Sonos Home Sound System.

Met Sonos Beam kan je luisteren naar ja favoriete muziek, kijken naar tv-programma’s, films en meer in rijk, gedetailleerd geluid. Dankzij de eenvoudige stembediening (in de toekomst beschikbaar) zet je het volume omhoog zonder ook maar iets van de actie te hoeven missen. En met zijn compacte 65,1 cm blokkeert hij niet je tv en overstemt hij niet de woonkamer.

En met een prijs van maar € 449 heb je geen reden om te twijfelen. Hieronder zie je een kort overzicht van enkele functies:

Meeslepend geluid.

Plaats jezelf middenin films, tv-programma’s, muziek en videogames met rijk gedetailleerd geluid en een warme bass.

Zorgvuldig ontworpen.

Dankzij het gebogen model en de zachte afwerking past Sonos Beam perfect bij je inrichting.

Blijft zich verbeteren.

Je ervaring blijft zich verbeteren. En binnenkort kun je naar nog meer van je favoriete apps voluit luisteren dankzij AirPlay.

Onze nieuwe SonosBeam is vanaf 13 juni te reserveren en zal te koop zijn vanaf 17 juli.

 

AirPlay komt in juli naar Sonos

AirPlay 2 komt in juli beschikbaar op Sonos. Met AirPlay 2 heb je toegang tot al het geluid van apparaten uit het Apple-ecosysteem, inclusief Netflix, YouTube en elke app op een iOS-toestel. Speakers die de laatste AirPlay 2-update ondersteunen zijn de nieuwe Sonos Beam, Sonos One, Playbase en de tweede generatie Play:5. En met slechts één ondersteunde speaker kun je AirPlay-content streamen naar andere Sonos-speakers in het systeem. Klanten die van Apple AirPlay 2 op Sonos genieten, krijgen daarbij tevens een nieuwe spraakervaring cadeau met de toevoeging van Siri. Vraag simpelweg naar een track, album of playlist op Apple Music met een iOS-apparaat om het af te spelen op Sonos.

We zijn erg blij dit allemaal met je te kunnen delen. Neem zoals altijd contact met ons op als je nog vragen hebt.