ASKO

Inspired by Scandinavia

ASKO

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben Scandinavische huishoudelijke apparaten van ASKO in hun huis – hoogwaardige, duurzame producten met Scandinavisch design en innovatieve oplossingen.

Scandinavisch design heeft een eigen, herkenbare esthetiek en uitstraling. De basis voor de producten van ASKO wordt gevormd door ingetogen elegantie, minimalisme, hoogwaardig vakmanschap en functionaliteit, thema’s die terugkeren in de ontwerptaal, de kleurkeuze en het gebruik van natuurlijke materialen.

WAAROM ASKO

ASKO heeft zich altijd ingezet voor de bescherming van het milieu. Asko streeft voortdurend naar de meest milieuvriendelijke oplossingen en duurzaam economisch gebruik van hulpbronnen. De machines zijn water- en energie-efficiënt en zijn gebouwd om langer mee te gaan.

Asko producten worden vervaardigd volgens extreem hoge kwaliteitseisen en Asko wordt gedreven door een passie om producten te maken die bestemd zijn om een geliefd onderdeel van uw huis en uw leven te worden.

De kwaliteitsprocessen houden in dat ALLE producten getest worden voordat ze de fabriek verlaten. Er verlaat nooit een machine de fabriek die niet al hun strenge tests heeft doorstaan. Daarom genieten de Asko wasautomaten en droogkasten 5 JAAR WAARBORG na aankoop!

SCANDINAVISCH DESIGN

De belangrijkste elementen van Scandinavisch design – ingetogen elegantie, hoogstaand vakmanschap en natuurlijke materialen – worden weerspiegeld in de designtaal van ASKO. Veel nadruk wordt ook gelegd op functionaliteit. Asko streeft ernaar het leven gemakkelijker te maken door middel van echt gebruiksvriendelijke interfaces, integratie van praktische functies en probleemloze, duurzame producten waar mensen lange tijd plezier aan beleven.

Als u kijkt naar een bekend Scandinavisch ontwerp, dan zult u zien dat het bepaalde onderscheidende kenmerken heeft. Zoals strakke lijnen, succesvol gecombineerd met vaak ingenieuze functionaliteit. We doelen op producten die zo gebruiksvriendelijk zijn, dat ze ongelooflijk geavanceerd zijn. Elk detail heeft een doel, elke oplossing heeft een reden.

Scandinavisch design heeft een eigen, herkenbare esthetiek en uitstraling. De basis is puurheid, eenvoud en natuurlijkheid, thema’s die terugkeren in de designtaal en de keuze van kleuren en materialen.

Design gaat echter niet alleen over uiterlijk. Eén van de onderscheidende kenmerken van Scandinavisch design is dat evenveel nadruk wordt gelegd op functie en ergonomie. De huishoudelijke apparaten van ASKO maken deel uit van dit Scandinavische erfgoed. Asko doet nooit concessies ten aanzien van de keuze van materialen, onderdelen of functionele oplossingen.