Calor IXEA Power strijk- en stoomoplossing

3-in-1

Calor IXEA Power strijk- en stoomoplossing

De Cube is een compact en licht toestel met een praktisch handvat bovenaan. Door het lange elektriciteitssnoer hoeft het toestel niet vlakbij een stopcontact te staan. Ook de stoomslang heeft een goede lengte waardoor je het toestel op de grond kunt zetten en je voldoende bewegingsvrijheid krijgt. Het afneembare waterreservoir heeft een inhoud van 1,1 liter wat ruim voldoende is, vooral als je weet dat je ten allen tijde kunt bijtanken. De strijkijzersteun laat je de stoomkop veilig ophangen tijdens en na gebruik.

Ontkreuken

De Cube hoge-druk ontkreuker van Calor doet zoveel meer dan enkel uw kleding verzorgen: dankzij zijn indrukwekkende stoomkracht is hij immers ook in staat om alle textiel in huis te ontsmetten door tot wel 99,99% van alle virussen, bacteriën en ziektekiemen te elimineren**. Zo garandeert u een gezonde en veilige omgeving voor u en uw familie. Dankzij zijn doordachte design met ergonomisch handvat is hij eenvoudig overal in huis mee te nemen en biedt hij een groot bereik van wel 4,8 m. Zo geniet u van nog meer bewegingsvrijheid. Ervaar zelf de voordelen van deze 100% pure ontsmettende stoomkracht, waar ook in huis. Met dit 3-in-1 toestel hebt u een technologisch hoogstandje in handen. Naast ontsmetten van textiel wordt het strijken en ontkreuken van kleding immers een fluitje van een cent. Perfecte resultaten worden gegarandeerd door een stoomdebiet tot wel 90 g/minuut. Bovendien heeft Cube een stoomshot tot maar liefst 200 g/minuut, om ook hardnekkige kreuken en dikkere stoffen aan te kunnen pakken. Zo maken kreuken geen enkele kans meer! Gordijnen hangen zo kreukloos in uw woning!

Strijken

Calor vindt strijken opnieuw uit: Combineert hogedruk technologie met het comfort van het Smart Board systeem, de Calor IXEO Power biedt een uitzonderlijke alles-in-één strijk- en stoomoplossing. Maak twee keer zo snel komaf met uw ochtendhemd met de innovatieve technologie waardoor u steeds de meest indrukwekkende stoomkracht bij de hand heeft, klaar in zo’n 70 seconden, voor prestaties die u verwacht van een stoomgenerator.* Met het ingebouwde Smart Board met 3 standen kan u comfortabel strijken, zowel rechtop als horizontaal als in een hoek van 30° met verbeterde ergonomie. De eenvoudige strijkkop scoort met een vederlichte gebruikerservaring met optimale ergonomie, in een formaat dat twee keer zo licht is als een standaard stoomstrijkijzer.** Met heel wat verbeterde opties, waaronder een Smart Protect technologie zonder instellingen voor snelle resultaten zonder schroeiplekken. IXEO Power is een complete revolutie voor het onderhoud van uw kleding, geen strijkplank meer nodig.

Ontsmetten

De Cube van Calor stelt je in staat om alle textiel in huis te ontsmetten. Je voert een 100% natuurlijke en hygiënische reiniging uit met de pure en zuivere kracht van stoom. Er wordt een warmte van wel 155°C gegenereerd, waardoor tot 99,9% van virussen, bacteriën en ziektekiemen worden geëlimineerd. Met de bijgeleverde opzetborstel kun je gerust dikkere stoffen van bijvoorbeeld zetels, kussens of de knuffels van de kinderen stomen en vertrouwen op de hygiënische functie van stoom.

**Virussen, externe test, september 2020, op Murine Norovirus. Op ‘standaardstand’, uitgevoerd op katoen. Microben en bacteriën: externe tests, april. 2019, op S. Aureus, K. Pneumoniae en E. Coli. De eliminatie van virussen, microben en bacteriën wordt verder bevorderd door middel van zorgvuldig uitgevoerde strijkbeurten: minstens 2 behandelingen